Poroke

Poročni meni

Organiziramo kulinarično poroko na Vaši najljubši lokaciji, kjer ste sproščeni in brez skrbi!

Poskrbimo za izredno pester izbor naših catering jedi (izbor jedi za sestavo Menuja) in/ali celoten izbor jedi s plinskega žara, grila z ogljem, peko v saču ali na marmornati plošči nad kuriščem.
Na voljo imamo atraktivno kuhanje nad ognjem v kotličku in sicer v starinskih bakrenih kotlih, kar še posebej pričara kulinarično doživetje na Vašem posebnem dogodku, kot zagotovo je Poroka!
Poroko organiziramo v obliki cateringa ali piknika na prostem, kar pomeni, da svatje vidijo v živo pripravo slastnih jedi in hrane! Pred gosti pripravimo razne zelenjavne, mesne ali morske predjedi, domače juhe, mesne, ribje ali zelenjavne glavne jedi, priloge, solate, sladice in še in še!

poroka-meni-piknik-1Cene menujev imamo ugodnejše zaradi organiziranosti sproščenega cateringa ali piknika v naravi - na terenu s samopostrežnim načinom strežbe v obliki hladno – toplega bifeja s Kuharjem v živo (Kuhar na domu)!

Poročni menu nudimo že za neverjetnih 20,00€ osebo! Vključuje:

  • 2 predjedi,
  • 2 juhi,
  • 2-3 glavne jedi,
  • priloge,
  • 2-3 vrste solat in
  • več vrst sladic ali svežega sezonskega sadja!

Cena velja za pripravo poročnega menuja v obliki hladno - toplega bifeja pri naročilu min 50 menujev.

Cena je brez DDV-ja (9.5%) in velja od 1.1.2022.

poroka-meni-piknik-3

Nudimo najem inventarja za do 200 svatov. V ponudbi imamo možnost najema kozarcev za penino, kozarcev za vino, kozarcev za vodo/sok/pivo, rostfrei pribora (žlica, vilica, nož, desertna žlička), krožnikov, prtov, ognjevarnih toplotnih posod - šefing na grelno pasto (Chafing - ang.), kotličkov za enoločnice,...

Za lažji izbor jedi smo sestavili seznam jedi za hladno topli bife in nekaj primerov menujev za poroko.

Vsebnost snovi, ki povzroča alergijo ali preobčutljivost najdete tukaj